Glad pojke.

Familjecentralen

Familjecentralen är en verksamhet som vänder sig till alla blivande föräldrar och till föräldrar med barn i åldern 0-6 år. Verksamheten är ett samarbete mellan öppna förskolan, barnhälsovården och kvinnohälsovården.

Härlig sommar önskar vi er alla!

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 så är det en väldigt annorlunda och märklig tid för många av oss, så även på Familjecentralen. Till kvinnohälsovården är du välkommen på besök, dock utan partner och barn, likaså vid besök till barnhälsovården där det kallade barnet och en förälder är välkommen! Till socionom kan du alltid ringa och boka in ett enskilt samtal.

Öppna förskolan med barn- och föräldragrupper har sedan mars stått på paus… Vi hoppas att läget ser annorlunda ut efter sommaren och att vi då kan öppna upp och ses igen!

Var rädda om er och hoppas att ni alla får en fin och avkopplande sommar!


Alla på familjecentralen har tystnadsplikt och barnen är olycksfallsförsäkrade när de är på familjecentralen.

Aktivitetsslinga

Öppna förskolan har under rådande omständigheter inte någon gruppverksamhet igång. Istället finns en liten aktivitetsslinga i skogsdungen mellan Hembygdsparken och Musikparken (vid Munkvägen, mitt emot Sporthallen). Där kan du och ditt barn leka en stund och utmana varandra.