Sång och kör

Tycker du om att sjunga, ensam eller ihop med andra? Då är du välkommen att anmäla dig till vår sångundervisning eller till någon av våra körer!

Solosång

Tycker du det är kul att sjunga och vill utveckla din sångröst? Vill du kunna hantera den i olika röstlägen och utöka din repertoar och genre-kännedom? Då är solosång något för dig att satsa på!

Vi sjunger 20 minuter/vecka tillsammans och på en termin erbjuds du 12 lektioner under handledning av sångpedagog. Din ensambleverksamhet blir i form av körsång i ”Voicepop”.

Du som antas i ämnet solosång har ”som yngst” börjat i årskurs 7. 

Dans-i-kör

För många är det en dröm att både dansa och sjunga samtidigt, nu kan det blir verklighet! Dans i kör är precis vad det låter, en kör som dansar!

Vi träffas en gång i veckan 60 min och där träffar du en danslärare och en musiklärare. Vi ser helst att du går i årskurs 4-6 och du behöver inga förkunskaper, varken i dans eller sång. 

Voicepop

Du som älskar att sjunga ihop med andra och vill lära dig nya sånger, tycker det är roligt att sjunga i stämmor och gillar att framträda tillsammans med andra sångare, du får inte missa att sjunga i Voicepop!

Vi träffas en timme i veckan och sjunger tillsammans och övar inför olika typer av framträdande, som till exempel en årlig temakonsert i sporthallen tillsammans med alla kulturskolans dansare och orkester, vår/julkonsert med mera.

Du som antas i Voicepop går i årskurs 7-9.

Tisdagar klockan 15.30-16.30.

Voicepop senior

Vi har även en fortsättning på denna körverksamhet som innefattar i princip samma moment som Voicepop, men riktar sig till dig som går på gymnasiet. Denna verksamhet kallar vi Voicepop senior.

Tisdagar klockan 17.50-18.50.