Skrattande barn

Kulturskolan

Kulturskolan är mötesplatsen för barn och ungdomar som vill ha en rolig och utvecklande fritid. Våra engagerade lärare ser till att du växer och utvecklas i en inspirerande miljö!

Kulturskolans dag måndag 17 maj 

Måndag den 17 maj manifesterar landets alla kommuner och kulturskolor med att arrangera en ”Kulturskolans dag”. Runt om i landet kommer det ske uppspelningar, uppvisningar och allehanda jippon. Tyvärr är vi detta år drabbade av pandemins restriktioner och huvuddelen av firandet sker digitalt.

På kulturskolan i Habo spänner vi bågen och arrangerar en digital maratonkonsert mellan kl. 12.00-20.00. Du möter många hundra av våra duktiga elever under dessa åtta timmar. Det blir dans, bild, orkestrar, popband och många många solister.

Maratonkonserten är uppdelad i 30 minuters avdelningar med start 12.00 och det föreligger ett stort logistiskt förarbete för att minimera att stora grupper möter varandra. Vi har in- och utsläpp på olika ställen och ett minutschema på alla aktiviteter. M a o hälsar vi ER välkomna till en 100% pandemisäker åttatimmarskonsert både för deltagande och åhörare. Du följer konserten på Youtube på länken: https://youtu.be/aBB7qz-hTRo

Du kan även söka på kulturskolansdag Habo 2021. (Du kommer att kunna se konserten i efterhand t o m fredag 21 maj).

Ny anmälningssida

Nu har vi en ny anmälningssida. Välkommen in för att anmäla ditt barn. Är du redan anmäld eller går på en aktivitet? Då behöver du inte återanmäla dig till kulturskolan.

Med anledning av coronaviruset

Kulturskolan lyder under barn- och utbildningsnämnden och följer samma direktiv som skickas ut gällande verksamhet i grundskolan.

Om övergripande förutsättningar förändras meddelar vi via e-post eller sms. Notera vikten av att INTE delta i undervisningen vid minsta symptom. Tvätta händerna noga före och efter undervisningstillfället.


Dans-i-kör

Dans-i-kör är för dig som går i årskurs 4-6 och är nyfiken på att både sjunga i kör och dansa.

Instrument

Du kan börja spela ett instrument från det år du börjar i årskurs 3

Popgrupper

Vi har popgruppsverksamhet från årskurs 3.

Välkommen att börja hos oss på kulturskolan!