Så hanterar du presentkort från Habo kommun

Medarbetare i Habo kommun kommer i julklapp att få ett presentkort till ett värde av 400 kr att använda för att handla lokalt och på så sätt stötta de lokala företagen.

Habo kommun delar i år ut en julklapp i form av presentkort till ett värde av 400 kronor till månads- och tillsvidareanställda i kommunorganisationen. Vi hoppas att du som företagare i Habo har nåtts av denna information. Har du frågor kontakta Monika Raske, näringslivsansvarig på Habo kommun, på 0730-552020 eller monika.raske@habokommun.se.

Info om presentkortet

Presentkortet är på 400 kronor och gäller som betalning hos företag som är verksamma i Habo kommun. Du som företagare sparar samtliga presentkort och fakturerar sedan kommunen. Vår förhoppning är att presentkortet ska tas emot på samtliga köpställen i Habo kommun som säljer någon form av produkt eller tjänst men det är företaget som bestämmer om de vill ta emot värdebevis eller inte. Värdebeviset ska inte gälla för köp av alkohol, spel eller tobak.

• Sista dag att nyttja presentkortet är 31 januari
  • Presentkortet gäller för ett köp och kan inte bytas mot kontanter. Pengar ska inte heller ges tillbaka om någon inte handlar för hela beloppet. Varje presentkort har ett unikt nummer på baksidan för att motverka kopiering.
  • Du markerar presentkortet som förbrukat när du mottar den som betalningsmedel genom att skriva din signatur och datum i rutan på presentkortet samt behåller presentkortet.

Fakturering

Du som företagare väljer om du löpande vill skicka din faktura eller göra en samlingsfaktura till Habo kommun. Fakturera utan moms.

Skicka fakturan i kuvert tillsammans med presentkorten senast den 15 februari 2021 till:

Habo kommun
Fakturor