Anders Fransson, Jan Sundman, Susanne Wahlström och Bodil Svensson står bredvid varandra
Anders Fransson verkställande direktör för Fagerhults Belysning AB, Jan Sundman kommunchef Habo kommun, Susanne Wahlström kommunstyrelsens ordförande Habo kommun och Bodil Sonesson verkställande direktör för hela Fagerhultskoncernen.

Habo kommun på besök hos Fagerhults Belysning AB

Bland annat diskuterades Fagerhults Belysning AB fortsatta utveckling samt Habo kommuns tillväxt.

Kommunstyrelsens ordförande Susanne Wahlström och kommunchef Jan Sundman besökte idag Fagerhults Belysning AB för ett möte med deras nytillsatta verkställande direktör för hela Fagerhultskoncernen Bodil Sonesson samt verkställande direktören för Fagerhults belysning AB Anders Fransson.

Bodil och Anders informerade om Fagerhultkoncernens utveckling i världen samt i Habo. Samtalet berörde också kommunens tillväxt, behovet av fler lägenheter i Habo och framtagna detaljplaner, kommunikationer och infrastruktur samt avstämning av pågående gemensamma projekt.