Två glada barn som gungar.

Vägledande samspel

Vägledande samspel (ICDP) är en föräldrautbildning som fokuserar på det positiva samspelet mellan dig och ditt barn.

Genom att vara nyfiken på ditt och ditt barns samspel, kan förståelsen och relationen med ditt barn växa. I detta möte finns fröet till ditt barns resurser, självkänsla och er gemensamma tillit och glädje. Du har möjlighet att tillsammans med andra reflektera över den speciella relationen som du har med ditt barn. Många föräldrar känner sig även stärkta av att få dela erfarenheter och tips med andra föräldrar.

Träffarna bygger på aktivt deltagande och innehåller exempel, övningar, diskussioner, reflektioner och idéer för hur man kan bemöta sitt barn. Grupperna startar löpande när tillräckligt många har anmält sig och vi träffas under 6 tisdagar på rad på familjecentralen.

Grupperna brukar bestå av 6-8 personer för att fokus ska kunna ligga på dig och just ditt barns samspel. Utbildningen vänder sig till dig som har barn i ålderna 0-6 år och som bor i Habo kommun.

Plats: Familjecentralen, Habo
Tid: Tisdagar kl 09:00-11:00

Vill du vara med?
Anmäl dig genom att fylla i formuläret som du hittar här.

Utbildningen är kostnadsfri. Du betalar endast fika till självkostnadsprid på 100kr för alla tillfällen. Betalning sker vid gruppstart.

Barn under 1 år är välkomna att följa med sina föräldrar till träffarna.